PAREMPI ASIAKASKOKEMUS – TARJOUKSISTA JÄLKIMYYNTIIN

SuperOffice CRM tarjoaa rakennusalan yrityksille välineet tehokkaaseen yhteistyöhön toimittajien ja alihankkijoiden kanssa sekä koko rakennusprosessin systematisointiin ja automatisointiin.

SUPEROFFICE CRM RAKENNUSALALLA

 • Icon

  KOKONAISKUVA ASIAKKAISTA JA PROJEKTEISTA

  Kaikki asiakkaita ja projekteja koskeva tieto on tallennettuna yhteen paikkaan, jonne kaikilla yrityksen työntekijöillä on nopea pääsy.

 • Icon

  DOKUMENTAATION HALLINTA

  Rakennusalalla on tiukat vaatimukset dokumentaation hallinnalle. SharePoint Onlinen avulla voidaan vaatia myös ulkoisilta kumppaneilta Office 365:n dokumenttien luomiseen, versionhallintaan ja jakamiseen liityvien toiminnallisuuksien käyttöä.

 • Icon

  PALVELUPYYNTÖJEN HALLINTA

  Nopeatempoinen ympäristö vaatii hyvää muutostiedon hallintaa. Järjestelmässä voidaan strukturoida, kategorisoida ja priorisoida kaikki asiakasviestintä tapauksen tyypin, asiakkaan tai projektin mukaan sekä automatisoida yleisimmät prosessit.

 • Icon

  ERP-INTEGRAATIO

  ERP-integraation avulla on helppo jakaa projektiin, tilauksiin, laskuihin ja tunteihin liittyvää dataa yrityksen sisällä yhdellä alustalla.

 • Icon

  AVAINLUVUT JA KPI:T

  Kaikkien liiketoimintayksiköiden avainluvut ja KPI:t sekä eri järjestelmistä (ERP, CRM) saatavien tietojen koontiraportit auttavat tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Lisäksi ne antavat kokonaiskuvan asiakkuudesta, projektista ja toimituksesta.

 • Icon

  PROJEKTIT

  SuperOffice CRM mahdollistaa tärkeimpien toimintojen, roolien, projektivaiheiden ja aktiviteettien kategorisoinnin. Sen avulla sujuu helposti sekä yhteydenpito oikeiden asiakasyhteyshenkilöiden kanssa että kaiken asiakkaaseen ja projektiin liittyvän kirjeenvaihdon hallinnointi.

PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA TARJOUKSISTA JÄLKIMYYNTIIN

CRM-OSTAJAN OPAS

CRM-järjestelmä auttaa rakentamaan kestäviä asiakassuhteita nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. CRM-ostajan opas ohjaa valitsemaan yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan CRM-ratkaisun.

VARAA MAKSUTON, PERSONOITU DEMO

SuperOfficen asiakkaat kasvattavat vuotuista liikevaihtoaan keskimäärin 16 %. 

Neljä syytä valita SuperOffice CRM:

 • Toiminnallisuuksiin perustuva hinnoittelu – maksa vain siitä, mitä käytät
 • Saumaton integraatio Office 365:n ja G-Suiten kanssa
 • Käytettävissä tietokoneella, mobiililla ja tabletilla
 • Rajaton määrä yrityksiä, yhteystietoja, prospekteja ja palvelupyyntöjä

Katso SuperOffice CRM toiminnassa