ASIAKAS KESKIÖSSÄ

Nykyiset asiakassuhteet kertovat, mihin suuntaan organisaation liiketoiminta kehittyy tulevaisuudessa. SuperOffice on auttanut yrityksiä rakentamaan vahvoja, kannattavia asiakassuhteita jo yli 30 vuoden ajan. CRM-ratkaisumme auttaa keskittymään olennaiseen, rakentamaan vahvoja asiakassuhteita ja saavuttamaan parempia tuloksia. 

KESTÄVIÄ ASIAKASSUHTEITA PIKAVOITTOJEN SIJAAN

Uuden asiakkaan hankkiminen on viisi kertaa kalliimpaa kuin vanhan asiakkaan pitäminen. Asiakassuhteen kestävyyteen sijoittaminen on järkevä ratkaisu ja hyödyttää kumpaakin osapuolta vuodesta toiseen.

SuperOffice CRM on tähän juuri oikea työkalu. 

KAIKKI TYÖKALUT YHDESSÄ PAIKASSA

Usein myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu käyttävät kaikki eri työkaluja, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. SuperOffice CRM sisältää satoja sovelluksia, kaikki yhdellä alustalla. 

SUUNNITELTU KANNATTAVIEN ASIAKASSUHTEIDEN RAKENTAMISEEN

 • Icon

  JAETTU NÄKYMÄ

  SuperOffice CRM antaa kokonaiskuvan meneillään olevista ja suunnitteluista aktiviteeteista ja viestinnästä kunkin asiakkaan kanssa. Tämä helpottaa huomattavasti tiimien välistä yhteistyötä koko organisaatiossa.

 • Icon

  JOUSTAVA JÄRJESTELMÄ

  Valitse joko yksi tai useampi tuote liiketoiminnan tarpeista riippuen. Aloita yhdellä SuperOfficen CRM-tuotteella – myynnillä, markkinoinnilla tai asiakaspalvelulla – ja laajenna sitä mukaa, kun liiketoiminta kasvaa.

 • Icon

  TUKI PROSESSEILLE

  SuperOffice CRM tukee kaikkia myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun avainprosesseja, jotta asiakkaamme voivat optimoida ne palvelemaan heidän asiakkaitaan halutulla tavalla.

 • Icon

  SISÄÄNRAKENNETTU ÄLYKKYYS

  SuperOffice CRM:n tekoäly auttaa tiimejä saamaan enemmän irti asiakassuhteen hoitamisesta ja prospektoinnista, toimimaan nopeammin sekä viestimään paremmin ja tehokkaammin.

 • Icon

  ASIAKASSITOUTUMINEN

  SuperOffice CRM:n Customer Engagement Platformin avulla voidaan rakentaa välineitä ympärivuorokautiseen asiakaspalveluun.

 • Icon

  HENKILÖKOHTAINEN TUOTTAVUUS

  SuperOffice CRM tarjoaa asiakasrajapinnassa työskenteleville työkaluja päivittäisten rutiinien hoitamiseen tehokkaasti. Työntekijät voivat jakaa helposti esimerkiksi dokumentteja ja sähköposteja, mikä parantaa tuottavuutta ja tiimin yhteistyötä.

JOKAINEN ASIAKASKOHTAAMINEN ON MYYNTIMAHDOLLISUUS

Jokainen asiakaskohtaaminen on myyntimahdollisuus – oli se sitten markkinoinnin kontaktipiste, myyntipuhelu tai palvelupyyntö. SuperOffice CRM muuntaa yhteydenotot tuloksiksi. 

YLI 30 VUODEN KOKEMUS CRM:STÄ

Olemme auttaneet eurooppalaisia yrityksiä kasvamaan ja menestymään jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.  

Illustration of different award badges

RAKENNA VAHVOISTA ASIAKASSUHTEISTA KASVUA SUPEROFFICE CRM:N AVULLA

Illustration of SuperOffice CRM dashboard

INSPIROIVIA KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ ASIAKASSUHTEEN KEHITTÄMISEEN

Tilaa uutiskirjeemme ja saat SuperOffice CRM:n käytännön vinkkejä liiketoiminnan kasvattamiseen ja merkittävien asiakassuhteiden luomiseen. 

Illustration of SuperOffice mascot Hugo